Szolgáltatások

Mandy Shape and Body, testkezelés, arckezelés, szőrtelenítés, barnítás, szépségszalon, Powershape2 Nyíregyháza,sensolite,reformerpilates

Sensolite fényterápia

A Sensolite polarizáltfény terápia egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, mely számos területén alkalmazható mind önmagában, mind kiegészítő kezelésként. A fájdalom és gyógyszermentes terápia minden korosztálynak javasolt a legkisebbektől az idősebbekig. A polarizált fény immunerősítő, sejtregeneráló és gyógyulást elősegítő tulajdonságait számos kutatás alátámasztja.

A terápia ismert kockázatok és mellékhatások nélkül fejti ki jótékony hatását, serkenti a vörösvértestek oxigén- megkötő képességét és javítja a vérkeringést. A Sensolite fényágy magyar találmány, a gépek gyártása és összeszerelése is hazánkban történik.

PowerShape 2 alakformáló, cellulit csökkentő, zsírbontó kezelés, zsírbontás, keringést gyorsító, Mandy Shape and Body, szépségszalon Dunaharaszti

PowerShape2 alakformáló, cellulit csökkentő, zsírbontó kezelés

A PowerShape 2 komplex alakformáló, valamint cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejével formálja a kezelt területeket, gyorsítja a keringést, valamint elősegíti a salakanyagok elszállítását. A Powershape 2 fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciás hőenergiát a bőr mélyebb rétegeibe, beindítja a sejtek anyagcsere folyamatait, ennek köszönhetően hatékony zsírbontást tudunk végezni. A különleges kezelőfejekkel a kisebb, nehezen hozzáférhető területeket is könnyedén kezelhetünk vele, ilyen pl.: a belső comb, térd, vádli, toka, belső kar.
A SculptX HIFEM EMS Szétnyílthasizom

SculptX-HIFEM PRO RF

A SculptX Pro, amely a Magas Intenzitású Fókuszált ElektroMágneses (HIFEM) technológiát alkalmazza, olyan erős elektromágneses stimulációt biztosít, amely intenzív izomösszehúzódásokat és bőrfeszesítést eredményez, amelyeket súlyzós edzéssel nehéz lenne elérni.

A zsírégetés során a miofibrillumok, vagyis a harántcsíkolt izomszövet izomrostjainak összehúzódása stimulálódik, ezáltal az izomzat alapszerkezete megerősödik, ami végül izomnövekedéshez, bőrfeszesítéshez és zsírégetéshez vezet.

dermastir, anti-ageing, ránctalintas

Dermastir luxury 24K gold stamp mikrotűs kezelés

24K arany mikrotűk segítségével H53EGF szérumot juttatunk be a bőr felső rétegébe. Ez a szérum hyaluronsavat, illetve 53 nyomelemet, egyéb hatóanagot tartalmaz, mely a bőrt azonnal élettelivé teszi, illetve hosszú távon is jó hatást gyakorol a szövetekre, erőteljesen táplálva azokat. Tekintettel arra, hogy rövid és hosszú távú eredményeket várunk, a kezelést nem elég egy alkalommal elvégezni, legalább 4 alkalmat javasolunk a bőr teljes megújulásához. A mikrotűk segítségével bevitt hatóanyagok hatására a kollagén és elasztikus rost termelődés beindul.

HiemT elektromágneses feszesítő kezelés

A HiemT elektromágneses energia segítségével izom összehúzódásokat idéz elő a kezelt területen, melynek köszönhetően egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést. A kezelés kiváló feszesítő, tonizáló hatású, formálja az alakot, a popsit kerekebbé, a hasat laposabbá teszi. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy mindössze 4 alkalom után 16 %-kal nő az izomtömeg, míg a zsírszövet 19 %-kal lett kisebb a kezelt területen. Az eljárás alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, már egy kúra után rendkívüli javulást tudunk elérni, sok esetben a hasizom teljesen összezár.
HiemT feszesító kezelés, zsírégetés, izomépítés, tonizáló hatás, kerek popsi, lapos has, szétnyílt hasizom kezelése, szépségszalon Dunaharaszti, Mandy Shape and Body

Hullámmasszázs

Hatékony gépi nyirokmasszázs, amely eltünteti a narancsbőrt, egyenletesebbé teszi a bőrképet. Segíti a testünkben felhalmozódó méreganyagok és salakanyagok elszállításában, kiürítésében, ennek köszönhető immunerősítő hatása is. Megmozgatja a fáradt testet miközben szebbé teszi a bőrt. A gépi nyirokmasszázs bizonyítottan hatékony fájdalomcsillapító hatású, elősegíti a mikrocirkulációt, gyorsítja a szöveti regenerációt, szabályozza a nyirokfolyadék keringést és növeli a nyirokelvezetést. Növeli a zsírszövet anyagcseréjét, kiválóan alkalmas ödémák kezelésére, elősegíti a bőr és kötőszövetek tápanyagcseréjét és mindemellett nyugtató is. A kezelés 50-szeresére is képes gyorsítani a nyirokkeringést, emiatt bármilyen zsírbontó kezelés hatékonyságát képes akár 30 %-kal is megnövelni.
Hullámmasszázs, gép nyirokmasszázs, narancsbőr eltűntetése, egyenletes bőrkép, immunerősítő hatású, ödémák kezelése, zsírbontó kezelés, szépségszalon Dunaharaszti, Mandy Shape and Body
ClearLight IPL, végleges szőrtelenítés, szőrszálak, Eunsung, lézeres szőrtelenítés, tartós eredmény, szőr, szépségszalon Dunaharaszti

ClearLight IPL végleges szőrtelenítés

Ha szeretnél örökre megszabadulni a zavaró szőrszálaktól, unod már a hagyományos szőrtelenítő eljárásokat, időt és pénzt szeretnél spórolni, akkor próbáld ki végleges szőrtelenítés szolgáltatásunkat. Szalonunkban a piacvezető EunSung Clearlight IPL lézeres készülék segíti a munkánkat, amely az egyik leginnovatívabb, legkorszerűbb gép jelenleg a világon. Orvosi hatékonyságú elektrokozmetikai eszköz, amely valóban tartós eredményeket garantál, és megadja vendégeinknek a régóta áhított szőrtelen, sima, bársonyosan puha bőrt. A kezelések száma a testtájanként és egyéntől változik, mivel genetikailag eltérő a szőrnövekedés. Fontos, hogy csak megfelelő időközű és számú kezeléssel lehet az ideális eredményt elérni.
ClearLight fotorejuvenációs ránctalanító kezelés, fényesztétikai kezelés, fiatalító hatás, kollagén, elasztin, fiatalon bőr, szépségszalon Dunaharaszti

ClearLight Fotorejuvenációs ránctalanító kezelés

Az ClearLight Technológia segítségével olyan hatékony fényesztétikai kezeléseket tudunk elvégezni, amely a bőr mélyebb, kötőszöveti rétegeiben képes kifejteni arc fiatalító hatását. Serkenti a kollagén és elasztin termelést, ezáltal feszesebbé, fiatalosabbá teszi a bőrt. A fotorejuvenáció egy több lépésből álló, építő jellegű folyamat, amely fény besugárzással teszi lehetővé a bőr különböző rétegében történő bőrfiatalítást. Ezt a kezelést elsősorban azoknak ajánljuk, akik rugalmasabb, vonzóbb, fiatalabb bőrre vágynak. Látványosan javítja a bőr szerkezetét már egy kezelés után is, de maradandó bőrszerkezeti változást, a kezelés kúraszerű alkalmazásával tudunk elérni. A kezelés eredménye már 4 hét elteltével is látványos, de optimális eredmény 4-5 hónap után jelentkezik. Végezhető arcon, nyakon, mellkason, karokon, segítségével akár 90 %-kal csökkenthető a ráncok mélysége.

ClearLight akne kezelés

A Clearlight nagy teljesítményű, a jelenlegi legfejlettebb orvosi technológiával rendelkező elektrokozmetikai gép. A multifunkcionális lézeres kezeléssel hatékony és látványos eredményeket lehet elérni az aknés bőrök kezelésében, mivel a fénysugár egyrészt a már kialakult pattanás utáni hegek eltüntetésére is kiválóan alkalmas, másrészt a mélybe hatolva az aknés baktériumokat is elpusztítja, valamint csökkenti a pattanással együtt járó gyulladást. Szabályozza a bőr faggyú termelését, egyenletesebbé, tisztábbá teszi a bőrt. Kezelést kúraszerűen javasoljuk, 5-6 alkalom után látható a hatása.
ClearLight akne kezelés, elektrokozmetikai gép, aknés bőr, akne, pattanás, hegek eltűntetése, szépségszalon Dunaharaszti

ClearLight pigmentfolt, értágulat, rosacea kezelés

A rosacea sokszor nehezen felismerhető, makacs és zavaró bőrprobléma. A felismerése főleg az elején trükkös, mert általában csak enyhén, és időnként jelentkeznek a tünetei, éppen ezért fontos a tünetek kezelése mellett a probléma pontos felismerése. Szalonunkban elérhető fényesztétikai kezelések a bőrfiatalításon és a szőrtelenítésen túl alkalmasak a pigmentfoltok, értágulatok, és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is, így hatékonyan, és hosszútávon szabadulhatsz meg a zavaró foltoktól. A valóban tartós eredmények eléréséhez mindenképpen be kell tartani az általunk javasolt kezelési tervet.
ClearLight, pigmentfolt, értágulat, rosecea kezelés, bőrprobléma, bőrfiatalítás, pattanásos bőr, szőrtelenítés, szépségszalon Dunaharaszti

Tetoválás eltávolítás-lézertechnológiával

A Q-kapcsolt Nd Yag lézeres tetoválás eltávolító kezelés segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíthatod el megunt, elrontott tetoválásodat.
A csúcskategóriás Photon Jet V2 Q kapcsolt rövid impulzusú Nd:YAG lézer által kibocsátott erőteljes lézersugár lehetővé teszi a hozzáférést a bőr mélyebb rétegeibe, és nagy előnye, hogy elsősorban a pigmentet tartalmazó sejtekben nyelődik el. Ez teszi lehetővé, hogy egyszerre kínál tartós megoldást szinte bármely bőrproblémára, illetve eredményesen távolítható el vele a már megunt, vagy rosszul sikerült tetoválás is. Kezelést kúraszerűen javasoljuk, 5-6 alkalom után látható a hatása.
Testkezelés, arckezelés, szőrtelenítés, barnítás, szépségszalon, Dunaharaszti, akné, problémás bőr, antiage

Cellulit-masszázs hatóanyagos fóliás tekercseléssel

Természetes alakformálás és méregtelenítés cellulit masszázzsal. Intenzív, speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát, a kiválasztó rendszer irányába mobilizáljuk a kényes területekről. A zsírsejtek térfogata csökken, ez az adott testrész métercsökkenésén látható. A bőr rugalmassága, feszessége fokozódik a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökken a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.
narancsbőr kezelés, masszázs, nyirokmasszázs, dunaharaszti, köpölyözés, cellulit, PBserum
Tanity, UV mentes barnítás, természetes barnaság, barnító oldat, kozmetikai bronzosító, Mandy Shape and Body, szépségszalon Dunaharaszti

Tanity

A Tanity® UV-mentes mentes barnulást tesz lehetővé, ennek köszönhetően nem károsítja a bőrt. A kezelés során alkalmazott speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) kémiai reakcióba lép a bőr felső hámrétegében található aminosavakkal, így érhetjük el a természetes, nyári barnaságot idéző gyönyörű bőrt. A teljes kezelés az öltözéssel együtt mindössze 15 percet vesz igénybe, így még a rohanó hétköznapokba is könnyedén beépíthető. A bőrfelületre egyenletesen fújt barnító oldat a benne található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően azonnal láthatóvá teszi a kívánt barna színt, a végleges barnaság 4- 8 óra elteltével válik véglegessé.
Mandy Shape and Body, testkezelés, arckezelés, szőrtelenítés, barnítás, szépségszalon Dunaharaszti

PowerShape 2 arckezelés, arcfiatalítás

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás az egyik leginnovatívabb eljárás, amellyel akár éveket is fiatalodhatsz akár már egyetlen kezelés alkalmával is, mindezt fájdalommentesen, tű használata nélkül. A PowerShape 2 különlegessége a thermális arckezelő applikátor, amely rendkívüli mértékben megnöveli az arc lifting, ránccsökkentő és arcfeszesítő kezelések eredményességét, beindítja a bőr kollagén és elasztin termelését, visszaadja a bőr fiatalságát, feszességét és rugalmasságát. A többféle beállításnak köszönhetően minden vendégünk számára személyre szabott kezelést tudunk nyújtani.
Testkezelés, arckezelés, szőrtelenítés, barnítás, szépségszalon, Dunaharaszti, akné, problémás bőr, antiage

Hollywood Carbon peel kezelés

A kezelés során egy speciális magas széntartalmú fekete széngélt kenünk a kezelendő területre, a készülék lézersugarai ebben a mesterséges pigmentben fognak elnyelődni, ezt fogják szétrobbantani. A kezelés nevében is szerepelő peeling-hatás eredményeképp az elhalt hámsejteket is eltávolítjuk. Továbbá a lézer energiája által előidézett robbanások nyomán keletkező hő azonnal összehúzza a pórusokat, mérsékli a ráncokat. A kezelés végén egy sokkal szebb üdébb, egységesebb bőrképet kapunk. Minden bőrtípus számára ajánlott, de kifejezetten a fáradt fakó, napkárosodott, valamint a gyulladt, aknés, szeborreás bőröknek. Az eredmény egy kezelés után szembetűnő és tartós!
Mivel a lézersugár ennél a kezelésnél csak közvetve találkozik a bőrrel, egész évben biztonságosan alkalmazható!

Szeretettel várjuk

szépülni vágyó vendégeinket exkluzív környezetben Nyíregyházán, a

Mandy Shape & Body szépségszalonban.

Szalonunkban bankkártyát, és SZÉP kártyát is elfogadunk!

Időpont foglalásért keress bennünket telefonon!